Pályázatmenedzsment 3.0

A bonyolult támogatási rendszerekben egyre nehezebbé válik a tájékozódás. Tanácsadóink hidat képeznek a pályázók és a közreműködő szervezetek között: segítenek a pályázatok útvesztőjében megtalálni a leginkább megfelelő konstrukciókat és támogatást nyújtanak a pályázatok összeállításában.

 

Pozitív bírálat esetén a sikeres megvalósításhoz szükséges adminisztratív projektmenedzsmenthez kötődő feladatok ellátásában is számíthat szakembereinkre. Pályázatmenedzsmenttel foglalkozó csapatunk 7+ olyan kollégából áll, akik többéves, széles körű szakmai tapasztalattal rendelkeznek.

 

Cégünk szerteágazó tevékenységének köszönhetően, témaspecifikus projektek esetében az adott szakterületen kompetens szakértő kollégáink bevonásával segítjük ügyfeleinket a sikeres pályázathoz szükséges szakmai dokumentációk elkészítésében. Végigkísérjük a projekt teljes életciklusát az ötlet megszületésétől a záró fenntartási jelentés elfogadásáig. Kiterjedt szakmai kapcsolatrendszerrel rendelkezünk.

 

Hazai és európai uniós forrásokból finanszírozott, visszatérítendő és vissza nem térítendő támogatási konstrukciók átfogó ismeretével rendelkezünk, és elsősorban informatika, kutatás-fejlesztés és telekommunikációs infrastruktúra fejlesztés területéhez kapcsolódó támogatási konstrukciókban kimagasló jártasság jellemző ránk.

 

SZOLGÁLTATÁSOK

  • Pályázatfigyelés: feltérképezzük az aktuális és releváns hazai és nemzetközi támogatási lehetőségeket
  • Pályázatírás, pályázati tanácsadás: a projektötlet alapján összeállítjuk a pályázat benyújtásához szükséges dokumentumokat (megvalósíthatósági tanulmány, ütemezés, költségvetés, pályázati adatlap), és teljeskörűen menedzseljük a folyamatot a pályázat benyújtásától kezdve a hiánypótlási eljárásokon keresztül a bírálatig. Ügyfeleink igényei szerint javaslatot teszünk a szakmai tartalomra, a költségek szerkezetére, valamint a forráslehívás ütemezésére vonatkozóan.
  • Adminisztratív projektmenedzsment: Pozitív támogatói döntést követően közreműködünk a támogatási szerződés megkötésében, a projektmegvalósítás során segítséget nyújtunk a források minél gyorsabb lehívásában és a támogatási szerződésekből fakadó kötelezettségek teljesítésében. Felügyeljük és támogatjuk a közreműködő szervezetekkel folytatott kommunikációt, továbbá segítjük a helyszíni ellenőrzések gördülékeny lebonyolítását.

Pályázati szolgáltatásaink olyan szervezeteknek szólnak, amelyek nem rendelkeznek külön pályázatkészítő, illetve pályázatfigyelő apparátussal, tapasztalattal, így önállóan nem tudnak elegendő erőforrást és kompetenciát biztosítani a szóba jöhető pályázatok felkutatására, megírására, a párhuzamosan futó projektek menedzselésére és az adminisztratív, kötelező teendők ellátására.

 

REFERENCIÁK – ágazati szinten

  • Szélessávú hálózati fejlesztések (pl. GINOP-3.4.1. NFM-KMR)
  • Kutatás-fejlesztési projektek (pl. KFI-16, VEKOP-2.1.7., GINOP-2.1.7, GINOP-2.1.2)
  • Felhő alapú szolgáltatások (pl. GINOP-3.2.4.)
  • Vállalatirányítási és üzleti intelligencia rendszerek (pl. GINOP-3.2.2.)
  • Ipar 4.0 megoldások, digitalizáció (pl. GINOP-3.2.6)
  • Versenyképesség-növelés, kapacitásbővítés (pl. GINOP-1.2.1, GINOP-1.2.7, GINOP-1.2.8, HIPA-VNT)
  • Rugalmas, családbarát foglalkoztatási módszerek bevezetése (pl. GINOP-5.3.2)Aktuális

„Ha hatékonyan dolgozol, gondolkozz azon, hogyan lehetnél még hatékonyabb!”

2023. 03. 01.

Egyszerre takar vállalati szemléletet, kultúrát és egy hatékonyságot javító módszertant: ez a LEAN. A folyamatos fejlődés a szemlélet legfőbb mozgatórugója, amely egyszerre vonatkozik a szervezet tagjaira és a vállalati folyamatok fejlesztésére. A módszertan lényege, hogy mindig lehet tökéletesíteni a műveleteket.

tovább >

A ChatGPT lehet a Google új kihívója?

2023. 02. 20.

Digitalizációs vívmányokkal több alkalommal is foglalkoztunk már az enet.hu berkein belül, például amikor azt vizsgáltuk, miként korszerűsíthető a légiközlekedés a lemodernebb technológiákkal. Legújabb cikksorozatunk fókuszában a digitalizáció és mesterséges intelligencia (MI) összefonódása áll, és kiemelten az MI hatásait vesszük górcső

tovább >

SESAR – Egységes európai uniós égbolt

2023. 01. 09.

Egy Európai Uniós törekvés, amelynek célja, hogy 4 órán belül – ajtótól ajtóig (D2D: Door to Door) – bárhová el lehessen jutni az EU területén belül: ez az egységes európai égbolt kezdeményezés. Létrejöttével a légi közlekedés környezetbarátabbá és hatékonyabbá tehető,

tovább >

További Szolgáltatások

Egyedülálló módon nyújtunk stratégiát és megoldást.

Tanácsadás

Egyedülálló módon nyújtunk stratégiát és megoldást.

tovább >

Pályázatmenedzsment

Pályázatkészítés és pályázati adminisztratív projektmenedzsment.

tovább >