Karrier

Üdvözlünk az eNET karriervilágában!


Mi vár rád az eNET-nél? Kihívások és motiváció. Tapasztalt munkavállalóként karriered következő állomását keresed, vagy egy teljesen új területen szeretnéd kipróbálni magad? Pályakezdő vagy, esetleg épp szakmai gyakorlatra van szükséged?
A megfelelő helyen jársz! Rendkívül széles spektrumon mozgunk, nálunk tanulhatsz és fejlődhetsz, vagy elmélyítheted speciális tudásodat.
Bármelyikről is legyen szó, mi értékelni fogjuk!


Szimpatikusnak találsz minket, és szívesen dolgoznál velünk? Tedd meg az első lépést, s böngéssz aktuális karrierlehetőségeink közt!
Ha nem találod a számodra megfelelő, nyitott pozíciót, kérjük, vedd fel Fekete Erika, HR vezetőnkkel a kapcsolatot a karrier (@) enet.hu e-mail címen!

Aktuális állásajánlataink

KÖZGAZDASÁGI ELEMZŐ

Legyél meghatározó tagja kutató-elemző csapatunknak, kamatoztasd nálunk tudásod és légy részese a digitalizációs fejlődésnek! Stabil vállalati háttér és szakmailag kiemelkedő közösség vár új kollégánkra – az eNET Magyarország egyik meghatározó kutató-elemző, tanácsadó cége, már több mint 20 éve.
Ebben a feladatkörben részt vehetsz a digitalizációs projektjeink háttér elemzéseiben, tervezéseiben és tanulmányok készítésében, Magyarországon és külföldön egyaránt.

részletek >

PÉNZÜGYI ASSZISZTENS

Csatlakozz pénzügyi csapatunkhoz, ha rendelkezel pénzügyi alapismeretekkel, szereted a kiszámítható munkakört és élvezed a precizitást igénylő feladatokat! Igazgatói karriert nem ígérünk, de abban mindennap támogatunk, hogy munkakörödben fejlődj és egyre komplexebb feladatokban is sikeres légy.

részletek >

PROJEKTMENEDZSMENT CSOPORTVEZETŐ

Az eNET Tanácsadás üzletágán belül a Projektmenedzsment csoport élére csoportvezetőt keresünk. A csoportban az eNET projektjeit irányító, munkavállalóként alkalmazott 6 fő projektvezető dolgozik jelenleg, a csapat további bővítése folyamatban van.

részletek >

PÁLYÁZATÍRÁSI TANÁCSADÓ, KOORDINÁTOR

Keressük csapatunkba új pályázatírási tanácsadó kollégánkat, aki magas szinten képes ellátni az – elsősorban K+F és telekommunikációs – pályázatírási projektek során szükséges tanácsadási tevékenységet.

részletek >

SZEMÉLYI ASSZISZTENS

Csatlakozz az eNET-hez személyi asszisztensként! Cégvezetőnk mellé keressük agilis asszisztens kollégánkat. Stabil vállalati háttér (#anno2001), szerteágazó kihívások és fejlődési lehetőség vár Rád. Jelentkezz hozzánk, ha magas szinten vagy képes ellátni személyi asszisztenciát, rugalmas és hosszú távon elhivatott vagy!

részletek >

ÜZLETI ELEMZŐ-TANÁCSADÓ

Presales- és tőkebevonási csoportjába keressük sokrétű, kreatív és komplex szemléletmódú kollégánkat, akinek feladatai közé fog tartozni a stratégiai- és üzleti tervezés, koncepciók és szakmai anyagok előállítása, projekt generálás, mindez az ügyféligények hatékony menedzsmentjével megtámogatva.

részletek >

SENIOR DATA SCIENTIST

Csatlakozz a régió egyik legütőképesebb és legnagyobb adatbányász csapatához!

részletek >

Kapcsolat

Fekete Erika

HR vezető

erika.fekete (@) enet.hu

+36 30 504 4981

Írjon üzenetet!

Karácsony-Kasza Renáta

Senior recruiter

renata.karacsony.kasza (@) enet.hu

+36 70 385 4154

Írjon üzenetet!