Karrier

Üdvözlünk az eNET karriervilágában!


Mi vár rád az eNET-nél? Kihívások és motiváció. Tapasztalt munkavállalóként karriered következő állomását keresed, vagy egy teljesen új területen szeretnéd kipróbálni magad? Pályakezdő vagy, esetleg épp szakmai gyakorlatra van szükséged?
A megfelelő helyen jársz! Rendkívül széles spektrumon mozgunk, nálunk tanulhatsz és fejlődhetsz, vagy elmélyítheted speciális tudásodat.
Bármelyikről is legyen szó, mi értékelni fogjuk!


Szimpatikusnak találsz minket, és szívesen dolgoznál velünk? Tedd meg az első lépést, s böngéssz aktuális karrierlehetőségeink közt!
Ha nem találod a számodra megfelelő, nyitott pozíciót, kérjük, vedd fel Fekete Erika, HR vezetőnkkel a kapcsolatot a karrier (@) enet.hu e-mail címen!

Aktuális állásajánlataink

KUTATÁSVEZETŐ, ELEMZŐ

Legyél meghatározó tagja kutató-elemző csapatunknak, kamatoztasd nálunk tudásod és légy részese a digitalizációs fejlődésnek! Stabil vállalati háttér és szakmailag kiemelkedő közösség vár új kollégánkra – az eNET Magyarország egyik meghatározó kutató-elemző, tanácsadó cége már több mint 20 éve.

részletek >

ÜZLETI ELEMZŐ-TANÁCSADÓ

Presales- és tőkebevonási csoportjába keressük sokrétű, kreatív és komplex szemléletmódú kollégánkat, akinek feladatai közé fog tartozni a stratégiai- és üzleti tervezés, koncepciók és szakmai anyagok előállítása, projekt generálás, mindez az ügyféligények hatékony menedzsmentjével megtámogatva.

részletek >

JUNIOR KONTROLLER

Gyere az eNET-hez junior kontrollernek! Pénzügyi és kontrolling csapatunkba keressük lelkes junior kollégánkat pénzügyi végzettséggel és 1 éves tapasztalattal!

részletek >

PÁLYÁZATÍRÁSI TANÁCSADÓ, KOORDINÁTOR

Keressük csapatunkba új szenior pályázatírási tanácsadó kollégánkat, aki magas szinten képes ellátni az – elsősorban K+F és telekommunikációs – pályázatírási projektek során szükséges koordinációt, szakmai irányítást és tanácsadási tevékenységet.

részletek >

TANÁCSADÓ

Legyél tagja a szakma élvonalába tartozó, dinamikus tanácsadó üzletáguknak!

részletek >

PROJEKTVEZETŐ

Csatlakozz az eNET kiemelkedően sikeres projektmenedzsment divíziójához projektvezetőként!

részletek >

DATA SCIENTIST

Csatlakozz a régió egyik legütőképesebb és legnagyobb adatbányász csapatához!

részletek >