Az eNET az infokommunikációs szektor elemző, tanácsadó és fejlesztő cége. Szinte minden nemzetgazdasági ágazatban (kivéve a bányászatot és kőfejtést) dolgozunk digitalizációhoz kötődő projekteken. Újítási szándék jellemez bennünket – a kezdetektől, a 2001-es alapításunk óta -, elkötelezetten hiszünk benne, hogy a gazdasági folyamatokat jobbá lehet tenni digitális megoldásokkal. Hiszünk a projektmunkában, és hogy csak sok munkával, alázattal tudunk nagy értéket létrehozni.

 

Az eNET tulajdonosi köre jelenleg három olyan magyar partnerből áll, akik a mai napig aktívan részt vesznek a cég életében, az operatív működésben.

 

Sok projektünkre vagyunk büszkék (a teljesség igénye nélkül):

 

  • Telco: Velünk kapcsolták fel a 3G-t Magyarországon, most az 5G kiépítése az egyik fő fókuszunk.
  • Műholdas képfeldolgozás: Mi dolgoztuk ki és indítottuk útjára a leguniverzálisabb műholdas képfeldolgozó szoftvert hazánkban.
  • Pláza monitoring: Mérjük és elemezzük Budapest egyik legnagyobb bevásárlóközpontjának látogatottságát.
  • Adatalapú folyamatfejlesztés: Segítünk az egyik legjelentősebb magyar gyógyszeripari vállalat gyártásoptimalizálásában.
  • Naperőmű menetrendezés: Monitorozzuk, előre jelezzük sok száz naperőmű termelését.
  • IT felmérés: Átfogó digitális munkaerőpiaci felmérés keretében megvizsgáltuk a hazai IT-szakemberképzés helyzetét.
  • E-sport: 2016 óta folytatunk videojáték és e-sport kutatássorozatot Magyarországon, ezáltal egyedülálló ismeretekkel rendelkezünk a területen.
  • Drón: Elkötelezett hívei és meghatározó résztvevői vagyunk a magyar drónipar megteremtésének.

 

A minőségi munkához ISO 9001 szerinti minőségirányítási rendszer tanúsítvánnyal, ISO 27001 információbiztonság irányítási rendszer tanúsítvánnyal és ISO 14001 környezetközpontú rendszer tanúsítvánnyal rendelkezünk. 

 

Továbbá az eNET a Nemzetbiztonsági Szakszolgálat Nemzeti Biztonsági Felügyelete által kiállított telephely biztonsági tanúsítvánnyal(TBT) rendelkezik. Mindez azt jelenti, hogy a TBT-vel rendelkező gazdálkodó szervezet jogosult – megfelelő szintű minősített adat kezelésére vonatkozó engedély és Rendszerengedély birtokában – saját székhelyén, telephelyén és fióktelepén „Bizalmas!” vagy annál magasabb minősítési szintű adat kezelésére.

 

„ (M)értéket teremtünk

Tagságaink