Pályázatmenedzsment

A „siker kompetenciája”, az iparági specifikumok és a forrástámogatási rendszer széleskörű ismerete. A naprakész szakmai információk birtokában gyors, komplex és egyedi megoldásokat kínálunk az ügyfeleinknek. Pályázati tanácsadóink kiemelkedő szakértelemmel és nagyfokú rugalmassággal támogatják a megfelelő pályázati konstrukció kiválasztását, a pályázat elnyerését és annak sikeres megvalósítását. Nálunk mindig a projekt és az ügyfél sikere az első.

KOMPETENCIA

Szakembereink munkája révén hidat teremtünk a pályázók és a közreműködő szervezetek között: segítünk a pályázatok útvesztőjében megtalálni a leginkább megfelelő konstrukciókat és támogatást nyújtunk a pályázatok összeállításában. Pozitív bírálat esetén a sikeres megvalósításhoz szükséges adminisztratív projektmenedzsmenthez kötődő feladatok ellátásában is számíthat ránk.

PÁLYÁZATÍRÁS

A megvalósítani kívánt projekt koncepció alapján összeállítjuk a pályázat benyújtásához szükséges dokumentumokat (megvalósíthatósági tanulmány, ütemezés, költségvetés, pályázati adatlap) és teljeskörűen menedzseljük a folyamatot a pályázat benyújtásától kezdve a hiánypótlási eljárásokon keresztül a bírálatig. Ügyfeleink igényei szerint javaslatot teszünk a szakmai tartalomra, költségek szerkezetére, valamint a forráslehívás ütemezésére vonatkozóan.

ADMINISZTRATÍV PROJEKTMENEDZSMENT

Pozitív támogatói döntést követően közreműködünk a támogatási szerződés megkötésében, projekt megvalósítás során segítséget nyújtunk a források minél gyorsabb lehívásában, és a támogatási szerződésekből fakadó kötelezettségek teljesítésben. Felügyeljük és hatékonyan támogatjuk a közreműködő szervezetekkel folytatott kommunikációt, továbbá segítjük a helyszíni ellenőrzések gördülékeny lebonyolítását.

SZAKÉRTŐK

Pályázatmenedzsment csapatunk 7+ olyan kollégából áll, akik többéves, széles körű szakmai tapasztalattal rendelkeznek. Cégünk szerteágazó tevékenységének köszönhetően, témaspecifikus projektek esetében az adott szakterületen kompetens szakértő kollégáink bevonásával segítjük ügyfeleinket a sikeres pályázathoz szükséges szakmai dokumentációk elkészítésében. Kiterjedt szakmai kapcsolatrendszerrel rendelkezünk.

INFORMATIKA, K+F ÉS TELEKOMMUNIKÁCIÓS INFRASTRUKTÚRA FEJLESZTÉS

Hazai és európai uniós forrásokból finanszírozott, visszatérítendő és vissza nem térítendő támogatási konstrukciók átfogó ismeretével rendelkezünk, és elsősorban informatika, energetika (energiamendzsment rendszerek), kutatás-fejlesztés és telekommunikációs infrastruktúra fejlesztés területéhez kapcsolódó támogatási konstrukciókban kimagasló jártasság jellemző ránk.

KIKNEK SZÓL EZ A SZOLGÁLTATÁS?

Pályázati szolgáltatásaink olyan szervezeteknek szólnak, amelyek nem rendelkeznek külön pályázatkészítő, illetve pályázatfigyelő apparátussal, tapasztalattal, így önállóan nem tudnak elegendő erőforrást és kompetenciát biztosítani a szóba jöhető pályázatok felkutatására, megírására, a párhuzamosan futó projektek menedzselésére és a kötelező projekt adminisztrációs teendők ellátására.

Aktuális

SESAR – Egységes európai uniós égbolt

2023. 01. 09.

Egy Európai Uniós törekvés, amelynek célja, hogy 4 órán belül – ajtótól ajtóig (D2D: Door to Door) – bárhová el lehessen jutni az EU területén belül: ez az egységes európai égbolt kezdeményezés. Létrejöttével a légi közlekedés környezetbarátabbá és hatékonyabbá tehető,

tovább >

A videójáték-piac háromnegyedét az e-sport adja

2022. 12. 14.

A videójátékok piaca 2022-ben 85 milliárd forintra becsülhető, és feltehetőleg 2023-ban a 100 milliárdot is eléri. Ehhez a hardver- és videójáték-vásárlások, a játékban való pénzköltés, az előfizetések és az ajándéktárgyak vásárlása mind-mind hozzájárulnak. Az eNET immár hatodik éve monitorozza a

tovább >

„A projektmenedzsment élethosszig tartó tanulási folyamat, amely egy kíváncsi, nyitott és sokoldalú személyiséget kíván meg”

2022. 12. 01.

Egy projektvezetői pozíció számos kihívást, lehetőséget és szakmai fejlődést rejt: kellő alázat, kitartás és tapasztalat lehet a siker kulcsa. Roland ambiciózusan törekszik arra, hogy vezetői készségeit napról napra tovább finomítsa, őszintén és elkötelezetten hisz a lifelong learning folyamatában. Tizenkét évnyi

tovább >

További szolgáltatások

Egyedülálló módon nyújtunk stratégiát és megoldást.

Tanácsadás

Egyedülálló módon nyújtunk stratégiát és megoldást.

tovább >