Pályázatmenedzsment

A „siker kompetenciája”, az iparági specifikumok és a forrástámogatási rendszer széleskörű ismerete. A naprakész szakmai információk birtokában gyors, komplex és egyedi megoldásokat kínálunk az ügyfeleinknek. Pályázati tanácsadóink kiemelkedő szakértelemmel és nagyfokú rugalmassággal támogatják a megfelelő pályázati konstrukció kiválasztását, a pályázat elnyerését és annak sikeres megvalósítását. Nálunk mindig a projekt és az ügyfél sikere az első.

KOMPETENCIA

Szakembereink munkája révén hidat teremtünk a pályázók és a közreműködő szervezetek között: segítünk a pályázatok útvesztőjében megtalálni a leginkább megfelelő konstrukciókat és támogatást nyújtunk a pályázatok összeállításában. Pozitív bírálat esetén a sikeres megvalósításhoz szükséges adminisztratív projektmenedzsmenthez kötődő feladatok ellátásában is számíthat ránk.

PÁLYÁZATÍRÁS

A megvalósítani kívánt projekt koncepció alapján összeállítjuk a pályázat benyújtásához szükséges dokumentumokat (megvalósíthatósági tanulmány, ütemezés, költségvetés, pályázati adatlap) és teljeskörűen menedzseljük a folyamatot a pályázat benyújtásától kezdve a hiánypótlási eljárásokon keresztül a bírálatig. Ügyfeleink igényei szerint javaslatot teszünk a szakmai tartalomra, költségek szerkezetére, valamint a forráslehívás ütemezésére vonatkozóan.

ADMINISZTRATÍV PROJEKTMENEDZSMENT

Pozitív támogatói döntést követően közreműködünk a támogatási szerződés megkötésében, projekt megvalósítás során segítséget nyújtunk a források minél gyorsabb lehívásában, és a támogatási szerződésekből fakadó kötelezettségek teljesítésben. Felügyeljük és hatékonyan támogatjuk a közreműködő szervezetekkel folytatott kommunikációt, továbbá segítjük a helyszíni ellenőrzések gördülékeny lebonyolítását.

SZAKÉRTŐK

Pályázatmenedzsment csapatunk 7+ olyan kollégából áll, akik többéves, széles körű szakmai tapasztalattal rendelkeznek. Cégünk szerteágazó tevékenységének köszönhetően, témaspecifikus projektek esetében az adott szakterületen kompetens szakértő kollégáink bevonásával segítjük ügyfeleinket a sikeres pályázathoz szükséges szakmai dokumentációk elkészítésében. Kiterjedt szakmai kapcsolatrendszerrel rendelkezünk.

INFORMATIKA, K+F ÉS TELEKOMMUNIKÁCIÓS INFRASTRUKTÚRA FEJLESZTÉS

Hazai és európai uniós forrásokból finanszírozott, visszatérítendő és vissza nem térítendő támogatási konstrukciók átfogó ismeretével rendelkezünk, és elsősorban informatika, energetika (energiamendzsment rendszerek), kutatás-fejlesztés és telekommunikációs infrastruktúra fejlesztés területéhez kapcsolódó támogatási konstrukciókban kimagasló jártasság jellemző ránk.

KIKNEK SZÓL EZ A SZOLGÁLTATÁS?

Pályázati szolgáltatásaink olyan szervezeteknek szólnak, amelyek nem rendelkeznek külön pályázatkészítő, illetve pályázatfigyelő apparátussal, tapasztalattal, így önállóan nem tudnak elegendő erőforrást és kompetenciát biztosítani a szóba jöhető pályázatok felkutatására, megírására, a párhuzamosan futó projektek menedzselésére és a kötelező projekt adminisztrációs teendők ellátására.

Aktuális

ESG: A fenntartható jövő felé vezető úton

2023. 11. 21.

A klímaváltozás ma már messze túlnőtt a helyi vagy regionális problémákon, és globális szinten kiemelkedő fenyegetést jelent mind a környezetre, mind az emberi társadalomra nézve. Az éghajlatváltozás következményei felhívják a figyelmet arra, hogy a hagyományos gazdasági modellek milyen mértékben károsíthatják

tovább >

Innováció és hatékonyság – RPA a porondon 2.

2023. 10. 24.

A Robotic Process Automation (RPA) technológia forradalmasítja az üzleti folyamatokat és munkamódszereket. Kétrészes cikksorozatunk első részében bemutattuk az RPA technológiát, valamint annak szerteágazó előnyeit, alkalmazhatóságának lehetséges követelményeit. Az innovatív technológia alkalmazásával egyre több területen tapasztalhatjuk meg az emberi beavatkozás csökkenését

tovább >

Innováció és hatékonyság – RPA a porondon 1.

2023. 10. 13.

Az RPA (Robotic Process Automation – folyamatautomatizáció) egy olyan forradalmi technológia, amely alapjaiban alakítja át az irodai folyamatokat: szoftverrobotok segítségével automatizálja és optimalizálja a különböző üzleti feladatokat, minimalizálva az emberi beavatkozás szükségességét. Vegyük csak szemügyre kicsit jobban a részleteket, ismerjük

tovább >

További szolgáltatások

Egyedülálló módon nyújtunk stratégiát és megoldást.

Tanácsadás

Egyedülálló módon nyújtunk stratégiát és megoldást.

tovább >