Pályázatmenedzsment

A „siker kompetenciája”, az iparági specifikumok és a forrástámogatási rendszer széleskörű ismerete. A naprakész szakmai információk birtokában gyors, komplex és egyedi megoldásokat kínálunk az ügyfeleinknek. Pályázati tanácsadóink kiemelkedő szakértelemmel és nagyfokú rugalmassággal támogatják a megfelelő pályázati konstrukció kiválasztását, a pályázat elnyerését és annak sikeres megvalósítását. Nálunk mindig a projekt és az ügyfél sikere az első.

KOMPETENCIA

Szakembereink munkája révén hidat teremtünk a pályázók és a közreműködő szervezetek között: segítünk a pályázatok útvesztőjében megtalálni a leginkább megfelelő konstrukciókat és támogatást nyújtunk a pályázatok összeállításában. Pozitív bírálat esetén a sikeres megvalósításhoz szükséges adminisztratív projektmenedzsmenthez kötődő feladatok ellátásában is számíthat ránk.

PÁLYÁZATÍRÁS

A megvalósítani kívánt projekt koncepció alapján összeállítjuk a pályázat benyújtásához szükséges dokumentumokat (megvalósíthatósági tanulmány, ütemezés, költségvetés, pályázati adatlap) és teljeskörűen menedzseljük a folyamatot a pályázat benyújtásától kezdve a hiánypótlási eljárásokon keresztül a bírálatig. Ügyfeleink igényei szerint javaslatot teszünk a szakmai tartalomra, költségek szerkezetére, valamint a forráslehívás ütemezésére vonatkozóan.

ADMINISZTRATÍV PROJEKTMENEDZSMENT

Pozitív támogatói döntést követően közreműködünk a támogatási szerződés megkötésében, projekt megvalósítás során segítséget nyújtunk a források minél gyorsabb lehívásában, és a támogatási szerződésekből fakadó kötelezettségek teljesítésben. Felügyeljük és hatékonyan támogatjuk a közreműködő szervezetekkel folytatott kommunikációt, továbbá segítjük a helyszíni ellenőrzések gördülékeny lebonyolítását.

SZAKÉRTŐK

Pályázatmenedzsment csapatunk 7+ olyan kollégából áll, akik többéves, széles körű szakmai tapasztalattal rendelkeznek. Cégünk szerteágazó tevékenységének köszönhetően, témaspecifikus projektek esetében az adott szakterületen kompetens szakértő kollégáink bevonásával segítjük ügyfeleinket a sikeres pályázathoz szükséges szakmai dokumentációk elkészítésében. Kiterjedt szakmai kapcsolatrendszerrel rendelkezünk.

INFORMATIKA, K+F ÉS TELEKOMMUNIKÁCIÓS INFRASTRUKTÚRA FEJLESZTÉS

Hazai és európai uniós forrásokból finanszírozott, visszatérítendő és vissza nem térítendő támogatási konstrukciók átfogó ismeretével rendelkezünk, és elsősorban informatika, energetika (energiamendzsment rendszerek), kutatás-fejlesztés és telekommunikációs infrastruktúra fejlesztés területéhez kapcsolódó támogatási konstrukciókban kimagasló jártasság jellemző ránk.

KIKNEK SZÓL EZ A SZOLGÁLTATÁS?

Pályázati szolgáltatásaink olyan szervezeteknek szólnak, amelyek nem rendelkeznek külön pályázatkészítő, illetve pályázatfigyelő apparátussal, tapasztalattal, így önállóan nem tudnak elegendő erőforrást és kompetenciát biztosítani a szóba jöhető pályázatok felkutatására, megírására, a párhuzamosan futó projektek menedzselésére és a kötelező projekt adminisztrációs teendők ellátására.

Aktuális

Klímareziliencia a fenntarthatóság jegyében

2024. 05. 21.

A klímareziliencia vizsgálat a pályázati forrásokból finanszírozott projektek tartósságát és működőképességét méri fel az éghajlatváltozás várható hatásai mellett. Az egyre súlyosabb éghajlati tényezők elkerülése érdekében fontos az egyre szélsőségesebbé váló környezethez való megfelelő adaptálódás, ahol a kulcs a jövő klímájához

tovább >

Mesterséges intelligencia a közigazgatásban: veszélyek, kihívások és felelősség

2024. 05. 07.

A mesterséges intelligencia alkalmazása a közigazgatásban számos kihívást vet fel, beleértve a megbízhatóságot, az átláthatóságot, és a munkaerőpiaci változásokat. Összetett és érzékeny terület, ugyanakkor tény, hogy alkalmazása új lehetőségeket teremthet. – olvasható a KözigazgatásTudomány szakmai tudományos folyóiratban. A mesterséges intelligencia

tovább >

Projektmenedzsment alapelvek a vállalati környezetben

2024. 04. 24.

A modern üzleti környezetben a projektmenedzsment elengedhetetlen eszköz a sikeres vállalatirányításhoz. A projektmenedzsment nem csupán egy vállalat projektjeinek irányítását jelenti, hanem egy komplex folyamatot, amely magában foglalja a tervezést, végrehajtást és ellenőrzést is, annak érdekében, hogy a kitűzött célokat hatékonyan

tovább >

További szolgáltatások

Egyedülálló módon nyújtunk stratégiát és megoldást.

Tanácsadás

Egyedülálló módon nyújtunk stratégiát és megoldást.

tovább >