Pályázatmenedzsment

A „siker kompetenciája”, az iparági specifikumok és a forrástámogatási rendszer széleskörű ismerete. A naprakész szakmai információk birtokában gyors, komplex és egyedi megoldásokat kínálunk az ügyfeleinknek. Pályázati tanácsadóink kiemelkedő szakértelemmel és nagyfokú rugalmassággal támogatják a megfelelő pályázati konstrukció kiválasztását, a pályázat elnyerését és annak sikeres megvalósítását. Nálunk mindig a projekt és az ügyfél sikere az első.

KOMPETENCIA

Szakembereink munkája révén hidat teremtünk a pályázók és a közreműködő szervezetek között: segítünk a pályázatok útvesztőjében megtalálni a leginkább megfelelő konstrukciókat és támogatást nyújtunk a pályázatok összeállításában. Pozitív bírálat esetén a sikeres megvalósításhoz szükséges adminisztratív projektmenedzsmenthez kötődő feladatok ellátásában is számíthat ránk.

PÁLYÁZATÍRÁS

A megvalósítani kívánt projekt koncepció alapján összeállítjuk a pályázat benyújtásához szükséges dokumentumokat (megvalósíthatósági tanulmány, ütemezés, költségvetés, pályázati adatlap) és teljeskörűen menedzseljük a folyamatot a pályázat benyújtásától kezdve a hiánypótlási eljárásokon keresztül a bírálatig. Ügyfeleink igényei szerint javaslatot teszünk a szakmai tartalomra, költségek szerkezetére, valamint a forráslehívás ütemezésére vonatkozóan.

ADMINISZTRATÍV PROJEKTMENEDZSMENT

Pozitív támogatói döntést követően közreműködünk a támogatási szerződés megkötésében, projekt megvalósítás során segítséget nyújtunk a források minél gyorsabb lehívásában, és a támogatási szerződésekből fakadó kötelezettségek teljesítésben. Felügyeljük és hatékonyan támogatjuk a közreműködő szervezetekkel folytatott kommunikációt, továbbá segítjük a helyszíni ellenőrzések gördülékeny lebonyolítását.

SZAKÉRTŐK

Pályázatmenedzsment csapatunk 7+ olyan kollégából áll, akik többéves, széles körű szakmai tapasztalattal rendelkeznek. Cégünk szerteágazó tevékenységének köszönhetően, témaspecifikus projektek esetében az adott szakterületen kompetens szakértő kollégáink bevonásával segítjük ügyfeleinket a sikeres pályázathoz szükséges szakmai dokumentációk elkészítésében. Kiterjedt szakmai kapcsolatrendszerrel rendelkezünk.

INFORMATIKA, K+F ÉS TELEKOMMUNIKÁCIÓS INFRASTRUKTÚRA FEJLESZTÉS

Hazai és európai uniós forrásokból finanszírozott, visszatérítendő és vissza nem térítendő támogatási konstrukciók átfogó ismeretével rendelkezünk, és elsősorban informatika, energetika (energiamendzsment rendszerek), kutatás-fejlesztés és telekommunikációs infrastruktúra fejlesztés területéhez kapcsolódó támogatási konstrukciókban kimagasló jártasság jellemző ránk.

KIKNEK SZÓL EZ A SZOLGÁLTATÁS?

Pályázati szolgáltatásaink olyan szervezeteknek szólnak, amelyek nem rendelkeznek külön pályázatkészítő, illetve pályázatfigyelő apparátussal, tapasztalattal, így önállóan nem tudnak elegendő erőforrást és kompetenciát biztosítani a szóba jöhető pályázatok felkutatására, megírására, a párhuzamosan futó projektek menedzselésére és a kötelező projekt adminisztrációs teendők ellátására.

Aktuális

Jövőnk a következő generáció kezében

2022. 09. 12.

Tehetség, szorgalom, egyediség. Számos szakmai elismerés létezik a tudományos szférában, amely méltóképp elismeri a kreatív ötleteket, mégis kevés olyan díjról tudunk, ahol az innovatív megoldásokat pénzjutalommal (is) honorálják. Pedig napjaink feltalálói, kutatói és szakemberei számos kihívással szembesülnek: drága technológiák, erőforráshiány

tovább >

KARRIERHÍR: Szabó György az eNET kiemelkedő szakmai kollektíváját erősíti ezentúl

2022. 08. 08.

Az eNET nemzetközi szolgáltatásainak területén folytatja páratlan vezetői munkásságát Szabó György, aki korábban például a Sanoma Media Budapest vezérigazgatói pozícióját több mint két évtizeden át töltötte be. György július folyamán csatlakozott az információtechnológiai projektekkel foglalkozó magyar vállalathoz, amelynek fő tevékenységei

tovább >

„Nélkülünk ez nem sikerült volna”

2022. 08. 05.

  Debreczeni Szabolcs „második generációs” tanácsadónak tartja magát: édesapja és édesanyja is tanácsadással foglalkozott, ő maga is közel harminc évvel ezelőtt kapta első ilyen jellegű munkáját. Az eNET csapatát 2018 óta erősíti, 2019 elején csoportvezetővé, fél évvel később üzletágvezetővé nevezték

tovább >

További szolgáltatások

Egyedülálló módon nyújtunk stratégiát és megoldást.

Tanácsadás

Egyedülálló módon nyújtunk stratégiát és megoldást.

tovább >

Adatbányászat

Megmutatjuk az adatokban rejlő lehetőségeket.

tovább >

Kutatás és elemzés

Klasszikus és modern technológiák és módszertanok találkozása.

tovább >