Legyél tagja TE is az #eNETeam-nek!

 

Rendkívül széles skálán mozgunk: a hazai infokommunikációs szektor kiemelkedő adatbányász, kutató-elemző, tanácsadó és fejlesztő cégként szinte minden nemzetgazdasági ágazatban dolgozunk digitalizációhoz kötődő projekteken. A 2001-es alapításunk óta újítási szándék jellemez bennünket, hiszünk a digitális megoldásokban és a projektmunkában, és hogy csak sok munkával, alázattal tudunk nagy értéket létrehozni. Ha Te is hasonlóképpen gondolkodsz, ismerjük meg egymást!

 

Szimpatikusnak találsz minket, és szívesen dolgoznál velünk? Tedd meg az első lépést, s böngéssz aktuális karrierlehetőségeink közt!
Ha nem találod a számodra megfelelő, nyitott pozíciót, kérjük, vedd fel a kapcsolatot HR munkatársainkkal a karrier (@) enet.hu e-mail címen!

Aktuális állásajánlataink

TANÁCSADÓ

Csatlakozz az eNET kiemelkedően sikeres projektmenedzsment divíziójához tanácsadóként!

részletek >

ADATBÁNYÁSZ PROJEKTVEZETŐ

Csatlakozz a régió egyik legütőképesebb és legnagyobb adatbányász csapatához projektvezetőként!

részletek >

KONTROLLING ASSZISZTENS

Csatlakozz az eNET csapatához kontrolling asszisztensként! Pénzügyi és kontrolling csapatunkba keressük lelkes junior kollégánkat gazdasági végzettséggel és 1 éves, akár gyakornoki tapasztalattal!

részletek >

INFOKOMMUNIKÁCIÓS PROJEKTVEZETŐ

Csatlakozz az eNET kiemelkedően sikeres projektmenedzsment divíziójához projektvezetőként!

részletek >

SZEMÉLYI TITKÁR

Csatlakozz az eNET-hez személyi titkárként! Felsővezetőnk mellé keresünk bizalmi állásba, komplex feladatok ellátására személyi titkárt. Stabil vállalati háttér (#anno2001), szerteágazó kihívások és fejlődési lehetőség vár Rád. Jelentkezz hozzánk, ha magas szinten képes vagy ellátni felsővezetői támogatást és szervezési feladatokat, rugalmas és hosszú távon elhivatott vagy!

részletek >

MEDIOR – SENIOR KUTATÓ

Legyél meghatározó tagja kutató-elemző csapatunknak, kamatoztasd nálunk tudásod és légy részese a digitalizációs fejlődésnek! Stabil vállalati háttér és szakmailag kiemelkedő közösség vár új kollégánkra – az eNET Magyarország egyik meghatározó kutató-elemző, tanácsadó cége már több mint 20 éve.

részletek >

SENIOR DATA SCIENTIST

Csatlakozz a régió egyik legütőképesebb és legnagyobb adatbányász csapatához!

részletek >