Legyél tagja TE is az #eNETeam-nek!

 

Rendkívül széles skálán mozgunk: a hazai infokommunikációs szektor kiemelkedő tanácsadó, elemző és fejlesztő cégként szinte minden nemzetgazdasági ágazatban dolgozunk digitalizációhoz kötődő projekteken. A 2001-es alapításunk óta újítási szándék jellemez bennünket, hiszünk a digitális megoldásokban és a projektmunkában, és hogy csak sok munkával, alázattal tudunk nagy értéket létrehozni. Ha Te is hasonlóképpen gondolkodsz, ismerjük meg egymást!

 

Szimpatikusnak találsz minket, és szívesen dolgoznál velünk? Tedd meg az első lépést, s böngéssz aktuális karrierlehetőségeink közt!
Ha nem találod a számodra megfelelő, nyitott pozíciót, kérjük, vedd fel a kapcsolatot HR munkatársainkkal a karrier (@) enet.hu e-mail címen!

Aktuális állásajánlataink

SENIOR RPA FEJLESZTŐ

Legyél tagja RPA (robotizált folyamatautomatizálás) csapatunknak! Az eNET RPA csapatának célja, hogy úttörő technológiákkal és fejlesztésekkel járuljon hozzá hazai és nemzetközi ügyfeleink és munkatársaink mindennapjaihoz azáltal, hogy a manuális, folyamatosan ismétlődő munkafolyamatokat szoftveres robotokkal kiváltsa és ezzel növelje a vállalati működés hatékonyságát. Ebben a feladatkörben részt vehetsz az üzleti folyamatok automatizálási projektjeinek teljes fejlesztési ciklusában.

részletek >

PÁLYÁZATÍRÁSI TANÁCSADÓ, KOORDINÁTOR

Keressük csapatunkba új pályázatírási tanácsadó kollégánkat, aki magas szinten képes ellátni az – elsősorban K+F és telekommunikációs – pályázatírási projektek során szükséges tanácsadási tevékenységet.

részletek >