Legyél tagja TE is az #eNETeam-nek!

 

Rendkívül széles skálán mozgunk: a hazai infokommunikációs szektor kiemelkedő tanácsadó, elemző és fejlesztő cégeként szinte minden nemzetgazdasági ágazatban dolgozunk digitalizációhoz kötődő projekteken. A 2001-es alapításunk óta újítási szándék jellemez bennünket, hiszünk a digitális megoldásokban, a projekt- csapatmunkában, és hogy csak sok munkával, alázattal tudunk nagy értéket létrehozni. Ha Te is hasonlóképpen gondolkodsz, ismerjük meg egymást!

 

Szimpatikusnak találsz minket, és szívesen dolgoznál velünk? Tedd meg az első lépést, s böngéssz aktuális karrierlehetőségeink közt!
Ha nem találod a számodra megfelelő, nyitott pozíciót, kérjük, vedd fel a kapcsolatot HR kollégáinkkal!

Aktuális állásajánlataink

JUNIOR TANÁCSADÓ, PROJEKTMENEDZSER

Mi, az eNET-nél komolyan vesszük az ügyfélelégedettséget, a hatékony és (pénzügyileg is) eredményes munkát, a folyamatos tanulást és az együttműködő csapatmunkát. Keressük leendő munkatársainkat, akik ezen alapelvekkel azonosulni tudnak és szeretnének tagjai lenni egy tanácsadó szemléletű, agilis, talpraesett, megoldásközpontú, összetartó csapatnak. Köztünk a helyed, ha fejlődésed érdekében akarsz időt és energiát fektetni a munkába, a feladatok örömteli kihívást jelentenek számodra, a veszélyekben lehetőségeket, az esetleges kudarcokban pedig tanulási lehetőségeket látsz. Te vagy az emberünk, ha érdekel a big picture, de a konkrét feladatok szintjén is megállod a helyed, figyelsz a részletekre, de nem veszel el bennük. Jelentkezz hozzánk, ha részese szeretnél lenni a hazai bank, telekommunikációs vagy energetikai, valamint a közigazgatási szektor számára nyújtott tanácsadási projekteknek.

részletek >