Okostelefonos fronton erősít az eNET

2013. 01. 02.

2013. január 1-től mobil kutatásvezetőként (Head of Mobile Research) az eNET Internetkutató és Tanácsadó Kft.-nél folytatja pályafutását Pintér Róbert internetes szakember, korábban az Ipsos online ügyfélkapcsolati igazgatója.

Kis Gergely az eNET partnere Pintér érkezése kapcsán elmondta: az eNET-nél az elmúlt 11 évben az infokummunikációs területen folytatott hazai és nemzetközi kutatások, illetve az ezekre épülő tanácsadási szolgáltatások szerves részévé váltak a mobil eszközök. Cégünk több új fejlesztéssel reagál a megváltozott piaci igényekre, amihez igyekszünk a legjobb szakértőket megnyerni, ezért örülök, hogy Pintér Róbert csatlakozik csapatunkhoz.

Izgalommal várom, hogy az okostelefonokkal és az online kutatással kapcsolatos tudásomat az eNET-nél kamatoztathassam a jövőben. Évek óta foglalkozom mind a két területtel, ezek ötvözése nagyon érdekes kihívásnak ígérkezik. Célunk, hogy a piac számára a legkorszerűbb mobil online kutatási megoldásokat nyújtsuk, ezzel is segítsük a magyar és nemzetközi fejlesztéseket – mondta az új mobil kutatásvezető.

További információ:

Pintér Róbert,

 +3630/999-6595

robert.pinter@enet.hu