Az eNET-nél fontosnak tartjuk, hogy olyan tevékenységeket is támogassunk, amellyel rászorultak, vagy az őket segítők életét jobbá tehetjük. Nem azért tesszük, hogy PR vagy egyéb célokra használjuk fel, célunk kizárólag mások önzetlen segítése.

Cégünk olyan alapítványokat és egyesületeket támogat a legszívesebben, ahol személyesen is meggyőződhetünk arról, hogy az adományunk ténylegesen nemes célok elérését szolgálja.

2017

Ebben az évben három tevékenységet támogattunk. A tavalyi évhez hasonlóan a Déméter Alapítványnál http://www.demeterhaz.hu/ a gyógyulófélben lévő, vérképző őssejt-átültetést kapott gyermekek családjainak adományoztunk, hogy szerettük mellett lehessenek a felépülésük során.

A Budapesti Műszaki Egyetem részvételével szervezett Gyerekegyetemen http://gyerekegyetem.bme.hu/ a 8-14 éves korosztály számára létrehozott, tudományokat fiatalok körében megszerettetni hívatott programokat szintén segítettük. A BME egy másik kezdeményesénél, „A természet-, műszaki tudományok népszerűsítése középiskolások körében” területen pedig a BME kutató és oktató tevékenységéhez nyújtottunk pénzügyi segítséget.

2016

Ebben az évben választásunk a Démétér Alapítványra esett, amely vérképző őssejt-átültetést kapott gyermekek családjának biztosít állandó helyet az Egyesített Szent István és Szent László Kórház területén található Démétér Ház apartmanjaiban. Úgy véljük, nagyon fontos, hogy minél több gyógyulófélben lévő gyermek családja támogatását éjjel-nappal megkaphassa, és mielőbb hazatérhessen szerettei körébe.

A Démétér Alapítvány mellett egy fiatal sportolót is támogatunk, aki teljesítményével kiérdemelte, hogy szponzorként segítsük őt. Szoboszlai Patrik egy céltudatos és tehetséges fiatal sportoló, aki a feltörekvő BMX Cross sportágban éppen olimpiai kvótáért küzd hazánk számára. Ezúton is szurkolunk neki, és támogatjuk céljai elérésében.