Tájékoztató a felmérés céljáról és módszeréről

Tájékoztató a felmérés céljáról és módszeréről

Jelen felmérésben a középiskolások továbbtanulási szándékát vizsgáljuk, ebben kiemelten a digitalizáció és az informatika iránti érdeklődést. Kérdőívünkkel azt szeretnénk megtudni, hogy a továbbtanulás előtt álló diákoknak mi a véleményük általában a továbbtanulásról, illetve milyen motivációval érkeznek informatika típusú képzésekre.

A kutatást eNET Internetkutató és Tanácsadó Kft. végzi.

A kutatás során a kérdőívet minden hazai középiskolában tanuló diákhoz eljuttatjuk az e-Kréta felületén keresztül. A kutatásban csak azok a diákok vehetnek részt, akik betöltötték a 16. életévüket.

A felmérés során adott válaszok rögzítésre kerülnek, az adatokat összesítve dolgozzuk fel és statisztikai jellegű kimutatások elkészítéséhez használjuk. A felmérésben gyűjtött információk a kitöltő személyéhez semmilyen formában nem kapcsolhatóak, a felmérés során semmilyen szenzitív adatot (pl. név, cím, telefonszám, azonosító vagy bármi más szenzitív személyes adat) nem gyűjtünk és nem kezelünk.

A webhely tartalmának megjelenítésekor cookie-kat használunk. Adatainak kezeléséről az alábbi Adatkezelési tájékoztatóban további információkat olvashat.