Európai Regionális Fejlesztési Alap
GINOP-3.1.2-8.2.4

Az infokommunikációs ágazatban működő mikro-, kis- és középvállalkozások által előállított termékek és szolgáltatások piacosításának, nemzetközi piacokra való belépésének támogatása

A kedvezményezet neve: eNET Internetkutató és Tanácsadó Kft.

A projekt azonosító száma:  GINOP-3.1.2-8.2.4-16-2017-00062

A projekt címe: VeVa (Véleményem Van) nevű piac- és véleménykutatási mobilalkalmazás külpiaci megjelenése

A projekt tervezett fizikai befejezése: 2019. augusztus 31.

A Széchenyi 2020 program keretében elnyert több mint 24 millió forint vissza nem térítendő támogatás segítségével a Mobilpanel alkalmazás többféle üzleti felhasználási helyzetben használható lesz, mivel az informatikai fejlesztés révén feljavított rendszer nagyobb rugalmasságot ad partnerválasztás, disztribúciós modell, üzleti modell, árazás, elszámolás, helyi vagy régiós szerepválasztás tekintetében. A lehetséges piacok, partnerek körét célzott piackutatással, esetvizsgálatokkal fogjuk behatárolni. A lehetséges szakmai közeg figyelmét célzottan hívjuk fel, részt veszünk az MRMW 2019 Amsterdam szakmai konferencián, ahol a szolgáltatással való személyes megjelenés mellett élni kívánunk a rendezvény által szervezett tematikus bemutatkozási és partnerkeresési lehetőségekkel.

A szerződött támogatás összege: 24.664.000 forint

A támogatás mértéke: 40%

További információ kérhető: Koplányi Krisztián ügyvezető, krisztian.koplanyi@enet.hu

A webhely tartalmának megjelenítésekor cookie-kat használunk. Adatainak kezeléséről az alábbi Adatkezelési tájékoztatóban további információkat olvashat.