Projektmenedzsment

A projektmenedzsment kihívásai a projektek méretének, komplexitásának, a vonatkozó korlátok szigorúságának növekedésével exponenciálisan nőnek. A projektek irányításának sikerei nem pusztán az adott szakterület elmélyült ismeretén, sokkal inkább a menedzsment technikák és eszközök készségszintű alkalmazásán, a jó irányítási eszköztáron múlnak.

A projektek irányításában, vezetésében a Project Management Institute (PMI) által megfogalmazott alapelvek alapján a saját tevékenységünkhöz illesztett projektmenedzsment módszertan szerint dolgozunk. Saját módszertani eljárásainkat a projekttapasztalatok alapján folyamatosan fejlesztjük, és gondoskodunk projektvezetőink rendszeres továbbképzéséről is a szolgáltatásunk színvonalának fejlesztése érdekében. Több projektvezetőnk rendelkezik IPMA minősítéssel.

Az elnyert projektjeink megvalósításához kapcsolódó feladatokon túl a projektmenedzsmentet és a vonatkozó adminisztrációs tevékenységeket önálló szolgáltatásként is nyújtjuk ügyfeleink részére komplex projektjeik megvalósítása érdekében.

A webhely tartalmának megjelenítésekor cookie-kat használunk. Adatainak kezeléséről az alábbi Adatkezelési tájékoztatóban további információkat olvashat.