Menedzsment tanácsadás

Stratégiai és informatikai tanácsadó csapatunk projektmenedzsment, minőségbiztosítás, vezetői és stratégiai tanácsadás, szervezet- és folyamatmenedzsment tanácsadás, informatikai tanácsadás, üzleti elemzés és rendszerszervezési tanácsadás szakértelemmel vesz részt az elvállalt projektek lebonyolításában.

Projekt és termék minőségbiztosítás

Különösen komplex projektek esetén a projektmenedzsment megfelelő színvonalának biztosítása, a projektvezetési technikák alkalmazása, a kockázatmenedzsment kiemelkedő jelentőséggel bír. Az európai uniós finanszírozású projektekben nem véletlenül előírás a független minőségbiztosító alkalmazása. A széles körű tapasztalattal rendelkező projektvezető kollégák irányításával a projektmenedzsment folyamatok minőségbiztosítását is szolgáltatásként nyújtjuk ügyfeleink számára.

A projekt megvalósítása során a siker egyik záloga, hogy a leszállításra kerülő projekttermékek megfelelő színvonalon, az előírt követelményeknek megfelelő módon és tartalommal kerüljenek átadásra. Egy-egy projekttermék, különösen mély szakmai információkat tartalmazó dokumentációk, informatikai fejlesztések esetében a követelményeknek történő megfelelés, ennek ellenőrzése nem triviális, sokszor meghaladja a megrendelő szervezet lehetőségeit. A termék minőségbiztosítási szolgáltatásainkat ezeknek a magas hozzáadott értéket képviselő projekttermékeknek a megfelelőségi vizsgálatához biztosítjuk ügyfeleink számára.

Vezetői és stratégiai tanácsadás, szervezet- és folyamatmenedzsment tanácsadás

Tanácsadási tevékenységünkkel támogatást nyújtunk ügyfeleink számára szervezetük felépítésének és működésének optimalizálásában, a stratégiaalkotástól egészen a munkaköri leírások elkészítéséig. Az országos szintű szakmapolitikai stratégiaalkotástól az intézményi, szervezeti szintű stratégiák megfogalmazásán és a kapcsolódó akciótervek, projektek megfogalmazásán keresztül egészen a konkrét projektek megvalósításáig és a változások bevezetéséig rendelkezünk tapasztalattal.

Szervezet- és folyamatmenedzsment tanácsadásunkkal a közigazgatási eljárások kialakítását és optimalizálását, a fejlesztésre és bevezetésre kerülő informatikai rendszerek folyamat szintű és funkcionális tervezését támogatjuk. A szervezet- és folyamatmenedzsmentben az ARIS Architect és Designer szoftverek támogatásával dolgozunk, amely mind módszertani értelemben, mind pedig informatikai eszközként sokat tesz hozzá az általunk szállított értékekhez, és biztosítja a kapcsolatot a folyamattervezés, a rendszertervezés és a fejlesztés között.

Informatikai tanácsadás, üzleti elemzés, rendszerszervezés

Informatikai tanácsadásunk keretében elsősorban informatikai fejlesztések és rendszer-bevezetések tervezését és irányítását valósítjuk meg. A kialakításra kerülő rendszer folyamati, közigazgatási eljárás szintű tervezése alapján az igény- és követelményspecifikáció elkészítését végzik üzleti elemző kollégáink. A rendszertervek összeállítását, a fejlesztés irányítását az agilis fejlesztési módszertanokban jártas kollégáink végzik. A fejlesztések irányítása a megrendelői igényekhez igazítottan történhet vízesés alapon és agilis módszertan szerint is, azonban a fejlesztői munka során mindig az agilitásra törekszünk. A rendszer megrendelői elfogadtatása, bevezetése, az oktatások megtervezése, a kapcsolódó változásmenedzsment, és nem utolsósorban a rendszerdokumentáció elkészítése tartozik még a szolgáltatásaink közé.

A webhely tartalmának megjelenítésekor cookie-kat használunk. Adatainak kezeléséről az alábbi Adatkezelési tájékoztatóban további információkat olvashat.