ADATBÓL ÉRTÉK

Döntéstámogatás gyorsan, hatékonyan és gazdaságosan. A szakma élvonalába tartozó szakértőink (matematikusok, elemzők, közgazdászok, statisztikusok, térinformatikusok és fejlesztők) a legmodernebb adatbányászati módszerek segítségével dolgoznak.

Részletek

PROJEKTTANÁCSADÁS A-Z

Működőképes, valóban használható megoldások = értékteremtés. Egyedülálló módon nyújtunk egyszerre stratégiát és megoldást. A több tízmilliárdos összértékű projektek alapítása, tervezése és vezetése lételemünk, mindennapi tevékenységünk szerves része.

Részletek

A DIGITÁLIS VILÁG KUTATÓJA

Klasszikus és modern technológiák és módszertanok találkozása. A piackutatási sztendereknek megfelelve, de azokon túlmutatva dolgoznak a szakma élvonalába tartozó kutatóink, teszik ezt már több mint 20 éve.

Részletek

A SIKER KOMPETENCIÁJA

A szakértői pályázatmenedzsment csapatunkat az iparági specifikumok és a forrástámogatási rendszer széleskörű ismerete jellemzi. Naprakész információk, gyors és komplex, ügyfélspecifikus megoldások.

Részletek

E-SPORT KUTATÁS 2021

2016 óta folytatunk videojáték és e-sport kutatássorozatot Magyarországon, ezáltal egyedülálló ismeretekkel rendelkezünk erről az 50 milliárd forintos éves fogalmat generáló piacról.

Részletek

Szolgáltatások

Egyedülálló módon nyújtunk stratégiát és megoldást.

Tanácsadás

Egyedülálló módon nyújtunk stratégiát és megoldást.

tovább >

Pályázatmenedzsment

Pályázatkészítés és pályázati adminisztratív projektmenedzsment.

tovább >

Adatbányászat

Megmutatjuk az adatokban rejlő lehetőségeket.

tovább >

Kutatás és elemzés

Klasszikus és modern technológiák és módszertanok találkozása.

tovább >

Aktuális

Digiméter: látszólag megakadt a hazai kkv-k digitalizációja

2021. 10. 21.

  A Digiméter 2020 után idén is megmérte a hazai kis- és középvállalkozások (kkv-k) digitalizációját. A fő index 40-es értéke (100-as skálán) nem változott, látszólag nem történt érdemi elmozdulás a tavalyi évhez képest. Az adatok mélyére nézve azonban több apró

tovább >

Az e-sport a járvány nyertesei közé tartozik

2021. 06. 30.

A hazai e-sport a covid válság ellenére is dinamikusan növekvő iparág: az e-sport bázis az elmúlt egy évben 540 ezerről 640 ezer főre nőtt, miközben az e-sport játékokra épülő piac 50 milliárd forintos forgalmat generált – derül ki az eNET

tovább >

Az eNET a drónkoalíció alapító tagjai közt

2021. 05. 19.

Megalakult a Magyarországi Drón Koalíció (MDK), amelyhez az eNET Internetkutató és Tanácsadó Kft. alapító tagként csatlakozott. A koalíció indulása nem is lehetne jobb pillanatban, hiszen a drónok robbanásszerű elterjedését, felhasználási módjait, illetve a legfontosabb autonóm működési megoldásait már láthatjuk pilot

tovább >

Rólunk

20+
ÉV TAPASZTALAT
100%
MAGYAR TULAJDON
1 000+
LEZÁRT PROJEKT
1 000 000+
MUNKAÓRA

Adatvezérelt tanácsadó, elemző és megoldásszállító vállalatcsoport, amely irányt mutat ügyfelei számára a digitális gazdaság világában.


Az információtechnológiai projektek során a forrásteremtéstől a megvalósítás végéig nyújtunk támogatást üzleti, központi közigazgatási és önkormányzati területeken alkotó ügyfeleink számára, Magyarországon és külföldön egyaránt.

 

A gazdaság számos területén végzett adatbányászat, az elemzés és tanácsadás, kutatás-fejlesztés, piackutatás vagy a szoftvertechnológiai fejlesztés, üzleti tervezési megbízások és a projekt- és pályázatmenedzsment egyaránt cégcsoportunk tevékenységei közé tartoznak.

 

tovább >

Cégcsoport

Partnercégeink tolmácsolásában egy-egy eNET-ötlet, kifejlesztett szolgáltatás életútja folytatódik – kiemelkedő sikereket elérve. Az energetikai szektor digitális átalakulásának kutatása és elemzése, a megújuló energiatermelés erőművi ütemezése, vagy éppen az energetikai és közmű adatbányászat is egy-egy olyan specifikus terület, amely különösen foglalkoztat minket. Cégcsoportunk tagjai az IndustryDat, az NRG Analytics and Development és az NRG Forecast.

NRG Analytics and Development

Az energetikai szektor digitális átalakulását támogatja kutatásokkal és elemzésekkel. Célja a hazai energetikai vállalatok segítése a digitális transzformációban a stratégiakészítéstől a folyamat megtervezésén és menedzselésén keresztül a konkrét informatikai megoldások fejlesztéséig és üzemeltetéséig.

tovább

NRG Forecast

A megújuló energiatermelés menetrendezője: a nap- és szélerőművek gondtalan üzemeltetésében vállal szerepet. Sokéves adatbányászati tapasztalat, a legkorszerűbb adatelemzési technikák és modellek alkalmazása az erőművek menetrendezésekor. Segítség az adminisztratív ügyintézésben.

tovább

IndustryDat

Energetikai és közmű adatbányászati tanácsadás szolgáltatás nyújtásával foglalkozik a legifjabb eNET partnercég, az IndustryDat Kutató és Tanácsadó Zrt.

Kapcsolat

eNET Internetkutató és Tanácsadó Kft.
 
 
 
+36 1 373 0779
1095 Budapest, Ipar utca 5.
info@enet.hu