OPERATÍV CÉGVEZETŐI KARRIERPROGRAM

Az egyedülálló operatív cégvezetői karrierprogram két éve alatt felkészítünk arra, hogy önállóan képes legyél egy cég vezetésére. Értékteremtő, innovatív projektek és kiemelkedő szakmai mentorálás vár Rád az eNET-nél! Jelentkezz, fejlődj velünk és építsük közösen a jövőt!

Részletek

ADATBÓL ÉRTÉK

Döntéstámogatás gyorsan, hatékonyan és gazdaságosan. A szakma élvonalába tartozó szakértőink (matematikusok, elemzők, közgazdászok, statisztikusok, térinformatikusok és fejlesztők) a legmodernebb adatbányászati módszerek segítségével dolgoznak.

Részletek

PROJEKTTANÁCSADÁS A-Z

Működőképes, valóban használható megoldások = értékteremtés. Egyedülálló módon nyújtunk egyszerre stratégiát és megoldást. A több tízmilliárdos összértékű projektek alapítása, tervezése és vezetése lételemünk, mindennapi tevékenységünk szerves része.

Részletek

A DIGITÁLIS VILÁG KUTATÓJA

Klasszikus és modern technológiák és módszertanok találkozása. A piackutatási sztendereknek megfelelve, de azokon túlmutatva dolgoznak a szakma élvonalába tartozó kutatóink, teszik ezt már több mint 20 éve.

Részletek

A SIKER KOMPETENCIÁJA

A szakértői pályázatmenedzsment csapatunkat az iparági specifikumok és a forrástámogatási rendszer széleskörű ismerete jellemzi. Naprakész információk, gyors és komplex, ügyfélspecifikus megoldások.

Részletek

TÁVKÖZLÉSI TANÁCSADÁS

Szakértők vagyunk – már több, mint 20 éve dolgozunk aktívan ezen a területen. A kutatási és elemzési anyagaink, tanácsadási szolgáltatásaink mind a távközlési szolgáltatók, mind a szabályozási oldalon működő szereplők számára teremtenek értéket.

Részletek

Szolgáltatások

Egyedülálló módon nyújtunk stratégiát és megoldást.

Tanácsadás

Egyedülálló módon nyújtunk stratégiát és megoldást.

tovább >

Pályázatmenedzsment

Pályázatkészítés és pályázati adminisztratív projektmenedzsment.

tovább >

Adatbányászat

Megmutatjuk az adatokban rejlő lehetőségeket.

tovább >

Kutatás és elemzés

Klasszikus és modern technológiák és módszertanok találkozása.

tovább >

Aktuális

KARRIERHÍR: Szabó György az eNET kiemelkedő szakmai kollektíváját erősíti ezentúl

2022. 08. 08.

Az eNET nemzetközi szolgáltatásainak területén folytatja páratlan vezetői munkásságát Szabó György, aki korábban például a Sanoma Media Budapest vezérigazgatói pozícióját több mint két évtizeden át töltötte be. György július folyamán csatlakozott az információtechnológiai projektekkel foglalkozó magyar vállalathoz, amelynek fő tevékenységei

tovább >

„Nélkülünk ez nem sikerült volna”

2022. 08. 05.

  Debreczeni Szabolcs „második generációs” tanácsadónak tartja magát: édesapja és édesanyja is tanácsadással foglalkozott, ő maga is közel harminc évvel ezelőtt kapta első ilyen jellegű munkáját. Az eNET csapatát 2018 óta erősíti, 2019 elején csoportvezetővé, fél évvel később üzletágvezetővé nevezték

tovább >

A BIM, a Digital Twin és a légi közlekedés kapcsolata

2022. 07. 25.

  Egy korábbi cikkünkben már említést tettünk a BIM (Building Information Modeling) legfontosabb funkciójáról és egy lehetséges felhasználási módjáról. Most pedig azt fogjuk megvizsgálni, mi a különbség a BIM és a Digital Twin meghatározás között, illetve kapcsolódási pontokat keresünk a

tovább >

Rólunk

21+
ÉV TAPASZTALAT
100%
MAGYAR TULAJDON
1 000+
LEZÁRT PROJEKT
1 000 000+
MUNKAÓRA

Adatvezérelt tanácsadó, elemző és megoldásszállító vállalatcsoport, amely irányt mutat ügyfelei számára a digitális gazdaság világában.


Az információtechnológiai projektek során a forrásteremtéstől a megvalósítás végéig nyújtunk támogatást üzleti, központi közigazgatási és önkormányzati területeken alkotó ügyfeleink számára, Magyarországon és külföldön egyaránt.

 

A gazdaság számos területén végzett adatbányászat, az elemzés és tanácsadás, kutatás-fejlesztés, piackutatás vagy a szoftvertechnológiai fejlesztés, üzleti tervezési megbízások és a projekt- és pályázatmenedzsment egyaránt cégcsoportunk tevékenységei közé tartoznak.

 

tovább >

Cégcsoport

Partnercégeink tolmácsolásában egy-egy eNET-ötlet, kifejlesztett szolgáltatás életútja folytatódik – kiemelkedő sikereket elérve. Az energetikai szakreferensi szolgáltatás, a megújuló energiatermelés erőművi ütemezése, vagy éppen az energetikai és közmű adatbányászat is egy-egy olyan specifikus terület, amely különösen foglalkoztat minket. Cégcsoportunk tagjai az IndustryDat, az NRG Analytics and Development és az NRG Forecast.

NRG Analytics and Development

A hazai és európai uniós energiahatékonysági célkitűzéseket támogatva, szolgáltatásai a különböző vállalatok energiahatékony működését és törvényi megfelelőségét segítik. A vállalati energiahatékonyság növelési projektek szakmai és adminisztratív támogatásával foglalkozik, elsősorban energetikai audit és szakreferensi szolgáltatás nyújtásával.

tovább

NRG Forecast

A megújuló energiatermelés menetrendezője: a nap- és szélerőművek gondtalan üzemeltetésében vállal szerepet. Sokéves adatbányászati tapasztalat, a legkorszerűbb adatelemzési technikák és modellek alkalmazása az erőművek menetrendezésekor. Segítség az adminisztratív ügyintézésben.

tovább

IndustryDat

Energetikai és közmű adatbányászati tanácsadás szolgáltatás nyújtásával foglalkozik a legifjabb eNET partnercég, az IndustryDat Kutató és Tanácsadó Zrt.

Kapcsolat

eNET Internetkutató és Tanácsadó Kft.
 
 
 
+36 1 373 0779
1095 Budapest, Ipar utca 5.
info@enet.hu